Taakzuiverheid – optimaliseringsmogelijkheden

Vooruit- en terugkijken

Hieronder vind je zowel ‘Volgende’ als ‘Vorige’ evenementen.

Klik door op het evenement om naar de uitgebreide informatie te gaan.

Laden Evenementen

Taakzuiverheid – optimaliseringsmogelijkheden voor nu, straks en later

Wat gaan we doen: Presentatie van wat er al bedacht is in samenwerking met jullie en het voorstel voor een functiematrix. Vervolgens gaan we discussiëren over wat er nodig is voor de toekomst. Hoe kun je je straks verder ontwikkelen als SO? Welke keuzes kun je straks maken als SO? Moet iedere SO regietaken hebben?

Wat is het doel: Samen te bedenken wat zijn quick-wins en wat is nodig voor de toekomst.

Op 29 november mogen wij  Amnon Weinberg verwelkomen als inspirerende gastspreker over netwerkzorg.

Amnon is niet alleen specialist ouderengeneeskunde bij ZBVO en ANW Nederland, ook in de palliatieve zorg, als SCEN-arts en bovenal altijd bezig met de innovatie van de ouderenzorg en de rol van de specialist ouderengeneeskunde daarbij. Hij is een expert op het gebied van netwerkzorg en samenwerkingsprocessen in de ouderenzorg. Amnon neemt ons graag mee op reis in de wereld van de netwerkzorg en de kansen die daarin liggen voor de specialist ouderengeneeskunde en diens praktijkvoering.

Dit alles zal uitmonden in een beleidsadvies richting de bestuurders van de deelnemende organisaties in dit programma. Het beleidsadvies zal eind van dit jaar beschikbaar zijn.

Heb je de enquête Taakzuiverheid nog niet ingevuld? Doe dit dan nu, dan nemen we de resultaten alsnog mee.
Invullen kan hier: https://www.survio.com/survey/d/Q9M9D4Q3F9T9J7A8B

De enquête (en het webinar!) staat open voor alle professionals binnen de SO-functiefamilie: uiteraard de specialisten ouderengeneeskunde, maar we zouden ook heel graag de volgende functies verwelkomen: basisartsen, aios, physician assistants, verpleegkundig specialisten, gz-psychologen,

Deelname aan het webinar is kosteloos. Schrijf je wel even in; dan weten we op hoeveel deelnemers we kunnen rekenen en zorgen we ervoor dat je de link voor online deelname van ons ontvangt!

Inschrijven

Vul onderstaand formulier in om je in te schrijven voor één of beide webinars. Na verwerking van je inschrijving, ontvang je per e-mail een link voor online deelname aan het webinar.

  Je naam

  Je functie

  Naam zorgorganisatie

  Je e-mailadres

  Ik schrijf me in voor:

  Contact

  Secretariaat SO-GVA
  t.a.v. Inge van Zijl
  p/a Stichting Inovum
  Nieuw-Loosdrechtsedijk 24
  1231 KX Loosdrecht

  Telefoon: 035 5888 402

  Web: SO.GVA2025.NL

  Ga naar de bovenkant